Winkel

Onze winkel lijkt in eerste instantie klein, maar wij hebben een groot assortiment aan producten. Voor een nieuwe portemonnee, een koffer label of een op maatgemaakte riem bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben riemen in verschillende breedtes en kleuren en kunnen deze op elke gewenste lengte maken, tot maar liefst 1.60 meter.

Veters en zolen

Natuurlijk vindt u in de winkel ook veters in alle soorten, lengtes en kleuren. Bent u op zoek naar een zooltje voor in uw schoen? Wij verkopen inlegzolen van onder andere leer, kurkvezel, alu-, badstof- en schuimzolen. Daarnaast hebben we ook voetbed- en opvulzolen en kunnen we hakverhogingen en hakdempers aanbrengen tegen achillespeesblessures en hielspoor.

Onderhoudsmiddelen

Om uw schoenen mooi te houden, is het belangrijk dat u ze goed verzorgt. Met de juist onderhoudsmiddelen zien uw schoenen er veel langer als nieuw uit. Wij verkopen verschillende soorten schoencrème, spuitbussen, flacon deppers en verf. Verf kunt u aanbrengen met een kwastje of een spuitbus. De schoencrème en verf in spuitbussen kunnen wij in (bijna) elke gewenste kleur bestellen.

Handige tips over schoenonderhoud kunt u bekijken op www.schoenmaker.com.

Onze werkzaamheden
*

*
*
*
*
*
*
Totaalreparatie van schoenen, 
hakken en zolen, leer en rubber
Nieuwe ritsen 
Stikwerk 
Hielvoering 
Oprekken 
Persoonlijke naambordjes 
Sleutelservice
Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 
8.00 tot 12.30 uur
13.30 tot 17.00 uur

ico-phone.png 0222-365 988