Totaalreparatie van schoenen en laarzen

Wij verzorgen de totaalreparatie van schoenen en laarzen. De reparaties en kosten worden altijd vooraf met de klant besproken. Heeft u een kapotte rits, een afgebroken of versleten hak of een losse zool? Geen probleem: Schoenmakerij Texel maakt ze weer als nieuw.

Nieuwe ritsen

Ritsen zijn vaak het eerste onderdeel dat stuk gaat bij kleding, tassen, laarzen of schoenen. Erg zonde wanneer er verder niets kapot is. Wij voorzien uw laarzen, tassen of kleding met gemak van een nieuwe rits.

Stikwerk

Ook voor stikwerk kunt u terecht bij Schoenmakerij Texel. Laat de stiknaad van uw tas of schoeisel los? Wij zetten hem weer voor u vast.

Hielvoering

Wanneer er vaak op schoenen gelopen wordt, gaat de hielvoering soms stuk. Geen probleem! Bij Schoenmakerij Texel kunnen wij dit gemakkelijk voor u repareren.

Oprekken

Soms zitten schoenen of laarzen net iets te strak en knellen ze een beetje. Wij kunnen uw leren schoenen of laarzen oprekken. De schachten van uw laarzen kunnen wij nauwer/wijder/lager maken.

Naambordjes en huisnummers

Wilt u een mooi naambordje of huisnummer op uw voordeur? Wij hebben een groot assortiment aan naambordjes. U heeft een ruime keus uit ontwerpen, lettertypes, groottes en materialen. De materialen waar wij mee werken zijn:

  • Kunststof
  • Gravoglas
  • Perspex
  • Aluminium
  • RVS
  • Messing
  • Emaille (Bekijk ons aanbod emaille bordjes)
  • Hout


Wij nodigen u van harte uit om de mogelijkheden in onze winkel te komen bekijken. Met een speciaal programma kunnen wij precies naar uw wensen een persoonlijk naambordje maken. Nieuwsgierig? U kunt hier naar alvast een kijkje nemen. De naambordjes liggen meestal al binnen twee dagen voor u klaar.

Sleutelservice

Schoenmakerij Texel kan snel sleutels na- en bijmaken. Wij hebben ze in verschillende vrolijke kleuren en verkopen ook sleutelhangers.

 

Onze werkzaamheden
*

*
*
*
*
*
*
Totaalreparatie van schoenen, 
hakken en zolen, leer en rubber
Nieuwe ritsen 
Stikwerk 
Hielvoering 
Oprekken 
Persoonlijke naambordjes 
Sleutelservice
Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 
8.00 tot 12.30 uur
13.30 tot 17.00 uur

ico-phone.png 0222-365 988